Tryck på kläder

Att trycka kläder är bra och kul av många anledningar. Man kanske har gamla tröjor som man vill piffa upp eller så vill man fixa teamkläder som man kan ha på sig när man ska iväg och spela match? Oavsett vad så gäller det att använda bra material när man trycker för att trycket ska hålla så bra som möjligt när man tvättar kläderna.

Det är enkelt att trycka hemma så länge man har grejer för det. Det är därför onödigt att skicka in sina kläder för tryck eftersom det blir mycket dyrare än att göra det själv. Om man gör det hemma så har man dessutom större frihet i att trycka precis som man vill och låta kreativiteten flöda. Det är snyggt att göra tryck på kläder

som man använder på arbetsplatser för att tydligare visa att man är personal på stället. Det kan handla om t.ex. ett kafé eller ett hotell. Om man har tryckta kläder så känns även det minsta fiket mer seriöst och etablerat.

Måla dina egna motiv och tryck på kläder så får du väldigt unika och personliga plagg i garderoben. Du kommer garanterat få mycket frågor om var du köpt dina kläder, och hur coolt är det inte då att kunna säga att man faktiskt tryckt de själv? Det är ett perfekt tillfälle för att få fram ett statement eller någonting annat bra. Kanske en text med en påminnelse om någonting viktigt här i livet?