Kopiera ett spahotell

Om du vill få en spa-upplevelse hemma behöver du inte lämna stan och boka ett hotell. Du kan kopiera ett spahotell direkt på din egen bakgård så att du har möjligheten att slappna av när du själv vill. Så här gör du:

Hitta först ett spahotell där du gillar utseendet och känslan. Det kan vara ett som du har bott på tidigare, eller ett som du bara har sett bilder av. När du har ett hotell i åtanke kan du börja planera hur du kan återskapa dess atmosfär och bekvämligheter i ditt eget hem.

Om spahotellet har en pool, se om du kan installera en sådan i din trädgård. Om hotellet har en bastu, försök att hitta en plats i ditt hem där du kan sätta upp en. Andra spa-faciliteter som du kan försöka återskapa hemma är till exempel ångbastu, ett varmt badkar, massagebord och ett avslappningsrum.

Nischa ditt spa

När du googlar på “spahotell Stockholm” så får man ofta upp Yasuragi. Det är ett spahotell som är inspirerat av Japan där de har gått all in på den asiatiska stilen. Att hitta en nisch på ditt eget spa kan också göra så att det får en ännu starkare känsla och stämning av avslappning. Du kanske tycker om det skandinaviska stilen – då kan du inreda och skapa ditt spa utefter det.

Oavsett vilken typ av spa du vill kopiera, se till att det är något som du kommer att känna dig bekväm med att koppla av i och som ger dig den spa-upplevelse du söker. Det är trots allt du som ska njuta av det, ingen annan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *